Skip to content
FőoldalTermékekRattan kerti bútorRattan Étkező GarnitúraFirenze Kerti Rattan Étkező Garnitúra – Royal (hengeres fonat)

Firenze Kerti Rattan Étkező Garnitúra – Royal (hengeres fonat)

Firenze rattan étkező garnitúra, rattan kerti bútor. Kényelem és elegancia – ez jellemzi ezt a négy részből álló kerti szettet. Tartalma 3 személyes kanapé, két fotel és egy nagy asztal.

Leírás

Firenze rattan étkező garnitúra, rattan kerti bútor. Kényelem és elegancia – ez jellemzi ezt a négy részből álló kerti szettet. Tartalma 3 személyes kanapé, két fotel és egy nagy asztal. A kompakt kényelem a kényelmes üléspárnákkal és hátpárnákkal.

Az ülőfelületek nem csak szépek és kényelmesek, hanem ergonómiailag előnyösek: a háttámlák enyhén döntöttek, a karfa enyhén lekerekített, az asztalhoz kényelmesen hozzá lehet ülni és a nagy asztal elegendő helyet biztosít az élvezetes ételek vagy társaságkedvelő játékok számára.

Ez az exkluzív kialakítás nemcsak vizuálisan felel meg a legmagasabb követelményeknek – hanem a valóságban is megfelelnek a legjobb minőségi előírásoknak, és biztosítják a stabilitást és a hosszú élettartamot.
Különösen alkalmas kültéri használatra, az UV-ellenálló polilaktán anyag úgy néz ki, mint a normál rattan, de sokkal robusztusabb. A kiváló minőségű feldolgozott poli-rattan szálak vízállóak, kellemesen könnyen tisztíthatók és UV-állóak, így megőrzik színmélységüket, még a gyakori és hosszú távú használat során is. Tökéletesen természetes megjelenést kölcsönöz ennek a kerti bútornak.

A kényelmes, vastag üléspárnák 100% poliészter borításúak. Ezek víz-, valamint szennyeződést gátló hatásúak és hosszú élettartamuk miatt nagyon tartósak. A rejtett zipzáraknak köszönhetően a huzatok könnyedén eltávolíthatók és moshatók, ha szükséges.
A bútorok kerete vagy alapkerete porszórt alumíniumból készül – garantáltan stabil és tartósan rozsdamentes.

További információk

Szállítási idő

2-3 héten belül

Garancia

2 év

Személyek száma

5 személyes

Hasonló termékek

Scroll To Top