FőoldalTermékekRattan kerti bútorRattan Étkező GarnitúraCANDELA XL 8 SZEMÉLYES RATTAN ÉTKEZŐ GARNITÚRA

CANDELA XL 8 SZEMÉLYES RATTAN ÉTKEZŐ GARNITÚRA

Candela XL 8 személyes Rattan Étkező Garnitúra. Kerti bútoraink műrattan fonatból, egyedi, kézi szövéssel készülnek. A műrattan más néven polyrattan megjelenésében hasonlít a természetes rattan szálakra, de több jelentős előnnyel rendelkezik. A műanyag alapanyagnak köszönhetően teljesen vízálló, fagyálló és UV álló. Színét több év múlva is eredeti állapotában megtartja

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Cikkszám: 11735640 Kategória:

Leírás

Candela XL 8 személyes Rattan Étkező Garnitúra
Luxus kényelmet kínál Önnek és vendégeinek. Különösen vonzó tágas kerti székek lekerekített karfával, háttámlával.

Méretek:
Asztal
Hosszúság: 256 cm
Szélesség: 109 cm
Magasság: 77,5 cm

Szék
Magasság: 85 cm
Szélesség: 64 cm
Mélység: 70 cm
Ülésmagasság: 40 cm + 10 cm-es ülőpárna
Ülőfelület: 55 x 50 cm

Kerti bútoraink műrattan fonatból, egyedi, kézi szövéssel készülnek. A műrattan más néven polyrattan megjelenésében hasonlít a természetes rattan szálakra, de több jelentős előnnyel rendelkezik. A műanyag alapanyagnak köszönhetően teljesen vízálló, fagyálló és UV álló. Színét több év múlva is eredeti állapotában megtartja.
Karbantartása és tisztítása különösen egyszerű: elegendő nedves ruhával letörölni vagy vízsugárral lemosni, és sok éven keresztül fogja szolgálni kényelmét és díszíteni teraszát.

Minden garnitúránkhoz egyedileg tud párnahuzatot választani antracit, krém fehér, rubin vörös, és barna színekben

A párnahuzatok egyszerűen lecipzározhatóak és cserélhetőek vagy moshatóak 30°C-os vízben, majd újra felhúzhatóak. Műrattan bútoraink alumínium vázzal készültek, így nagyon könnyű a mozgatásuk, de mégis nagy stabilitással bírnak. Az alumínium váz garantálja továbbá a rozsdamentességet, ami alapvető fontosságú a kerti bútor esetében.
Kiváló minőségű bútorainkat számos szálloda és wellness központ választotta már Európa szerte. A magas minőség mellé hosszú távú garanciális feltételek is párosulnak. Minden rattan kerti bútor termékünk esetében az alap, nálunk a 2 éves teljes körű garancia.
Cégünknél nem jelent problémát rövid idő alatt, akár nagyobb mennyiség beszerzése sem. Ha Ön nagyobb mennyiségű bútort szeretne vásárolni, kérje egyedi ajánlatunkat a Kapcsolat menüpontban található elérhetőségeinken.

Hasonló termékek