100%

Minőség garancia

Prémium német rattan bútorok

Ajdánék Babzsák a megjelölt termék mellé

Ajándék babzsák

A megjelölt termék mellé

Házhoz szállítás

Akár két héten belül

Barcelona rattan sarokgarnitúra
Barcelona rattan sarokgarnitúra méretekBarcelona rattan sarokgarnitúraBarcelona fehér rattan sarokgarnitúraBarcelona rattan sarokgarnitúra elemBarcelona fehér rattan sarokgarnitúraBarcelona fehér rattan sarokgarnitúraBarcelona fehér rattan sarokgarnitúraBarcelona fehér rattan sarokgarnitúraBarcelona rattan sarokgarnitúra

Barcelona Rattan Sarokgarnitúra

749.500 Ft

Barcelona Rattan Sarokgarnitúra. Kerti bútoraink műrattan fonatból, egyedi, kézi szövéssel készülnek. A műrattan más néven polyrattan megjelenésében hasonlít a természetes rattan szálakra, de több jelentős előnnyel rendelkezik. A műanyag alapanyagnak köszönhetően teljesen vízálló, fagyálló és UV álló. Színét több év múlva is eredeti állapotában megtartja. A Barcelona rattan sarokgarnitúra 4 színben

Modern BarnaModern BarnaModern FehérModern FehérModern FeketeModern FeketeModern SzürkeModern Szürke

Termékleírás

Barcelona Rattan Sarokgarnitúra. Kerti bútoraink műrattan fonatból, egyedi, kézi szövéssel készülnek. A műrattan más néven polyrattan megjelenésében hasonlít a természetes rattan szálakra, de több jelentős előnnyel rendelkezik. A műanyag alapanyagnak köszönhetően teljesen vízálló, fagyálló és UV álló. Színét több év múlva is eredeti állapotában megtartja.
Karbantartása és tisztítása különösen egyszerű: elegendő nedves ruhával letörölni vagy vízsugárral lemosni, és sok éven keresztül fogja szolgálni kényelmét és díszíteni teraszát.

Minden garnitúránkhoz egyedileg tud párnahuzatot választani antracit, krém fehér, rubin vörös, és barna színekben

A párnahuzatok egyszerűen lecipzározhatóak és cserélhetőek vagy moshatóak 30°C-os vízben, majd újra felhúzhatóak.
Műrattan bútoraink alumínium vázzal készültek, így nagyon könnyű a mozgatásuk, de mégis nagy stabilitással bírnak. Az alumínium váz garantálja továbbá a rozsdamentességet, ami alapvető fontosságú a kerti bútor esetében.
Kiváló minőségű bútorainkat számos szálloda és wellness központ választotta már Európa szerte. A magas minőség mellé hosszú távú garanciális feltételek is párosulnak. Minden rattan kerti bútor termékünk esetében az alap, nálunk a 2 éves teljes körű garancia.

Cégünknél nem jelent problémát rövid idő alatt, akár nagyobb mennyiség beszerzése sem. Ha Ön nagyobb mennyiségű bútort szeretne vásárolni, kérje egyedi ajánlatunkat a Kapcsolat menüpontban található elérhetőségeinken.

Méretek:

1x fotel: Szélesség 90 x Mélység 90 cm | Magasság 62 cm
2x nagy sarok elem karfával: Szélesség: 140 cm x Mélység 90 cc | Magasság: 62 cm
1x kicsi sarokelem karfával: Szélesség: 90 x Mélység 90 cm | Magasság: 62 cm
2x középső rész karfa nélkül: Szélesség: 75 x Mélység 90 cm | Magasság: 62 cm
1x Asztal: Szélesség 125 x Mélység 75 cm | Magasság: 28 cm
1x oldalasztal: Szélesség 43 x Mélység 43 cm | Magasság: 43 cm
Ülőhely mélysége: 75 cm
Ülőhely magassága: 30 cm + 10 cm párna

További információk

Fonat Színe

Modern Barna, Modern Fehér, Modern Fekete, Modern Szürke

Márka

Rattandream