100%

Minőség garancia

Prémium német rattan bútorok

Ajdánék Babzsák a megjelölt termék mellé

Ajándék babzsák

A megjelölt termék mellé

Házhoz szállítás

Akár két héten belül

Firenze Rattan Étkezőgarnitúra Royal
Firenze Rattan Étkezőgarnitúra RoyalFirenze Rattan Étkezőgarnitúra Royal Barna/FehérFirenze Rattan Étkezőgarnitúra Royal Barna/FehérFirenze Rattan Étkezőgarnitúra Royal Barna/FehérFirenze Rattan Étkezőgarnitúra Royal Barna/FehérFirenze Rattan Étkezőgarnitúra Royal Barna/FehérFirenze Rattan Étkezőgarnitúra Royal Barna/FehérFirenze Rattan Étkezőgarnitúra Royal Barna/FehérFirenze Rattan Étkezőgarnitúra Royal Barna/FehérFirenze Rattan Étkezőgarnitúra Royal Barna/FehérFirenze Rattan Étkezőgarnitúra Royal Barna/FehérFirenze Rattan Étkező

Firenze Rattan Étkező Garnitúra – Royal (hengeres fonat)

640.000 Ft

Firenze rattan étkező garnitúra, rattan kerti bútor. Kényelem és elegancia – ez jellemzi ezt a négy részből álló kerti szettet. Tartalma 3 személyes kanapé, két fotel és egy nagy asztal.

Royal BarnaRoyal BarnaRoyal FehérRoyal FehérRoyal FeketeRoyal FeketeRoyal HomokRoyal HomokRoyal SzürkeRoyal Szürke
AntracitAntracitBarnaBarnaKrém fehérKrém fehérRubin vörösRubin vörösSzürkeSzürke

Termékleírás

Firenze rattan étkező garnitúra, rattan kerti bútor. Kényelem és elegancia – ez jellemzi ezt a négy részből álló kerti szettet. Tartalma 3 személyes kanapé, két fotel és egy nagy asztal. A kompakt kényelem a kényelmes üléspárnákkal és hátpárnákkal.

Az ülőfelületek nem csak szépek és kényelmesek, hanem ergonómiailag előnyösek: a háttámlák enyhén döntöttek, a karfa enyhén lekerekített, az asztalhoz kényelmesen hozzá lehet ülni és a nagy asztal elegendő helyet biztosít az élvezetes ételek vagy társaságkedvelő játékok számára.

Ez az exkluzív kialakítás nemcsak vizuálisan felel meg a legmagasabb követelményeknek – hanem a valóságban is megfelelnek a legjobb minőségi előírásoknak, és biztosítják a stabilitást és a hosszú élettartamot.
Különösen alkalmas kültéri használatra, az UV-ellenálló polilaktán anyag úgy néz ki, mint a normál rattan, de sokkal robusztusabb. A kiváló minőségű feldolgozott poli-rattan szálak vízállóak, kellemesen könnyen tisztíthatók és UV-állóak, így megőrzik színmélységüket, még a gyakori és hosszú távú használat során is. Tökéletesen természetes megjelenést kölcsönöz ennek a kerti bútornak.

A kényelmes, vastag üléspárnák 100% poliészter borításúak. Ezek víz-, valamint szennyeződést gátló hatásúak és hosszú élettartamuk miatt nagyon tartósak. A rejtett zipzáraknak köszönhetően a huzatok könnyedén eltávolíthatók és moshatók, ha szükséges.
A bútorok kerete vagy alapkerete porszórt alumíniumból készül – garantáltan stabil és tartósan rozsdamentes.

További információk

Fonat Színe

Royal Barna, Royal Fehér, Royal Fekete, Royal Homok, Royal Szürke

Kárpit színe

Antracit, Barna, Krém fehér, Rubin vörös, Szürke