Skip to content
FőoldalTermékekRattan kerti bútorRattan ÜlőgarnitúraRemember Rattan Ülőgarnitúra

Remember Rattan Ülőgarnitúra

Remember rattan ülőgarnitúra, rattan kerti bútor. Kényelem és elegancia klasszikus vonalvezetéssel – ez jellemzi ezt a négy részből álló kerti szettet. Tartalma 2 személyes kanapé, két fotel és egy asztal. A kompakt kényelem a kényelmes üléspárnákkal és hátpárnákkal.

455 .000 Ft 330 .000 Ft

Készleten

Cikkszám: GCV16017V-4C-1 Kategóriák: , Címke:

Leírás

Remember rattan ülőgarnitúra, rattan kerti bútor. Kényelem és elegancia – ez jellemzi ezt a négy részből álló kerti szettet. Tartalma 2 személyes kanapé, két fotel és egy asztal. A kompakt kényelem a kényelmes üléspárnákkal és hátpárnákkal.

Ez az exkluzív kialakítás nemcsak vizuálisan felel meg a legmagasabb követelményeknek – hanem a valóságban is megfelelnek a legjobb minőségi előírásoknak, és biztosítják a stabilitást és a hosszú élettartamot.
Különösen alkalmas kültéri használatra, az UV-ellenálló polilaktán anyag úgy néz ki, mint a normál rattan, de sokkal robusztusabb. A kiváló minőségű feldolgozott poli-rattan szálak vízállóak, kellemesen könnyen tisztíthatók és UV-állóak, így megőrzik színmélységüket, még a gyakori és hosszú távú használat során is. Tökéletesen természetes megjelenést kölcsönöz ennek a kerti bútornak.
A kényelmes, vastag üléspárnák 100% poliészter borításúak. Ezek víz-, valamint szennyeződést gátló hatásúak és hosszú élettartamuk miatt nagyon tartósak.
Műrattan bútoraink alumínium vázzal készültek, így nagyon könnyű a mozgatásuk, de mégis nagy stabilitással bírnak. Az alumínium váz garantálja továbbá a rozsdamentességet, ami alapvető fontosságú a kerti bútor esetében.

Váz: alumínium
Fonat: kézzel font rattan, szálfestett, lapos, lágy poliészter
Ülőpárna: 10 cm vastag, 25D keménységű szivacs
Hátpárna: nem ragasztott, polipropilén tömésű
Asztallap: 5 mm vastag, átlátszó, edzett üveg

 

 

További információk

Személyek száma

4 személyes

Garancia

2 év

Szín

Szürke

Szállítási idő

2 héten belül

Hasonló termékek

Cali Rattan Ülőgarnitúra

675 .000 Ft 570 .000 Ft

Spanos Rattan Ülőgarnitúra

Spanos Rattan Ülőgarnitúra

634 .000 Ft 559 .000 Ft

Matis Rattan Kerti Bútor

230 .000 Ft 190 .000 Ft

Solid Rattan Balcony szett

215 .000 Ft 99 .000 Ft

Scroll To Top