100%

Minőség garancia

Prémium német rattan bútorok

Ajdánék Babzsák a megjelölt termék mellé

Ajándék babzsák

A megjelölt termék mellé

Házhoz szállítás

Akár két héten belül

Vendégkönyv

Írja meg tapasztalatait vendéggkönyvünkbe!

 
 
 
 
 
Farkas Jánosné /Ditty/ - 2017-07-20:
Csak ajánlani tudom mindenkinek!
Hogy miért?
Mert Tar László Úr személyesen keresett fel telefonon, így egyeztettünk mindent,
Tibet napozóágyat és relax babzsákfotelt rendeltem, gyors, pontos , precíz, nagyon korrekt
volt az elkészítés ideje, minősége, kiszállítása, és ami Nekem személy szerint nagyon sokat jelentett,
hogy személyesen nem emailek sorával tudtunk mindent egyeztetni, mindent a kedvem szerint készítettek el,
mindenről beszámolt László, és egyetlen napot sem késett a szállítással sem, a megbeszélt napon nálunk volt a GLS a megrendelt bútorokkal.
Negatívum???
Na az nincs, éppen a fent leírtak miatt, Én biztosan mindenkinek ajánlani fogom az áruházat és Tar László urat és rendelni is csakis innen fogok, mert ennyire emberközeli személyes, webáruházzal és személlyel még nem találkoztam, csakis szuperlatibuszokban tudok írni.
Köszönök itt is mindent kedves László, további sok sikeres munkát és megrendelést kívánok Önnek és a csapatnak!!
Fosztó András - 2017-07-05:
Egy Rattan kerti ülőgarnitúrát vásároltam. Nem először vásárolok internetről és nem először találkozom" prémium minőség" ígéretekkel. Eddigi tapasztalataim vegyesek voltak, most viszont olyan kifogástalan minőségű árut kaptam és olyan professzionális, ugyanakkor készséges, kedves kiszolgálásban volt részem, melyet ritkán tapasztalok, ... és mindezt mondhatnám "baráti áron". Csak őszintén gratulálni tudok a csapatnak! Így dolgozni csak az tud, aki szereti a munkáját és tiszteli embertársait. Sok sikert és csak így tovább!
Kormány Csilla - 2017-06-07:
Szuper kiszolgálás.... Minőségi bútorok. Már sokadik alkalommal vásárolok itt és mindenkinek csak ajánlani tudom a Rattanaruhaz.hu csapatát. Valóban nem mindennapi. Csak így tovább! Gratulálok
Horváth Gergely - 2017-06-06:
Luna napozóágyat és Roma ülőgarnitúrát vásároltam. Napozóágyat, ami minden igényemnek megfelelt, csak náluk találtam. A kiszolgálás elsőosztályú. Maximálisan elégedett vagyok az ügyfélkezeléssel. Az általuk utólag készített huzat is elsőosztályú termék. Reklamációmat is készségesen és korrektül kezelték. Jó szívvel ajánlom a csapatot.
Tar Imréné - 2017-04-07:
Az áruház munkatársa,Tar László vette fel velünk a telefonos kapcsolatot,segítőkészsége maximálisan jó volt. Életünk első rattan garnitúráját vásároltuk a webáruháztól,ezért nagyon vártuk.Gyorsan ment az ügyintézés és a ROMA garnitúra kiszállítása is. Volt egy plusz kérésünk a huzattal kapcsolatban,amit készségesen teljesítettek. Szépek az áruik, szívesen ajánlom másoknak is. Köszönjük szépen!
Tamás Péter - 2017-03-13:
Szuper a csapat! Kedves segítőkész és mindenre talál megoldást. Nem hiába írnak az áruházról annyi jót. Valóban különleges kiszolgálás, mindenkinek csak ajánlani tudom őket.

Köszönöm még egyszer!
Cs. Nagyné Eliza - 2016-11-18:
Egy hete vásároltunk egy Cocoon rattan függőszéket állvánnyal a nappalinkba. A lehető legjobb választás volt, a legkülönlegesebb darabja lett a nappalinak. Rendkívül tágas és kényelmes, igazi kis pihenő sarok. A kisfiúnk azóta csak abban akar ülni és VIP helynek hívja. A vásárlás lebonyolítása egyszerűen tökéletes volt! Jeleztem, hogy szeretnék egyet és két nap múlva már a nappaliban csodálgattuk. Rendkívül rugalmas, kedves és megbízható cégképviselővel volt szerencsénk megismerkedni, csak köszönni tudom ezt a fajta hozzáállást. Ajánlom mindenkinek, aki szép és minőségi terméket szeretne, igazi vevőcentrikus kiszolgálással!
G.Ágnes - 2016-07-05:
Egyszerűen szuper a Milánó garnitúra amit a Rattan Áruháztól rendeltünk. Valóban prémium a bútor minősége és a kiszolgálás is. Szállításkor még a csomagoló anyagot is elvitték, így nekünk arra sem volt gondunk. Ha valóban egy szuper bútort szeretnél és egy profi csapatot keresel akkor őket nyugodt szívvel tudom ajánlani mindenkinek!
P.Linda - 2016-06-26:
Pénteken vásároltam egy Toronto Sarokgarniturat a Rattan Aruhaztol.Surgosen kellett a bútor es pár óra múlva mar ki is szállítottak.Szuper kényelmes a kedvenc helyünk a kedvenc kertunkben.Koszonjuk a gyors es kedves kiszolgálást.Mindenkinek ajanlani tudom!
Birta István - 2016-06-09:
Gyönyörű a garnitúra teljesen elégedett vele a család. Nagyon szépen köszönjük a gyors, korrekt gördülékeny ügyintézést és a teljeskörű telefonos tájékoztatást. Amit ígértek az is lett sőt kellemes meglepetésben van részünk mivel a fénykép nem adja vissza azt amilyen szép valójában. Komoly masszív váz, szép a fonott anyag és nagyon kényelmes. Jómagam és a családom részéről 5 hellyett csillagos 5-t adunk mind a cégre mind pedig a termékre. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Hatvani Gáborné - 2016-03-20:
Nagyon megvagyok elégedve a megrendelt kerti bútorral,az ügyintézés rugalmas,mint ahogy a kiszállítás is!
Gerőcs Imola - 2016-03-11:
Nagyon tetszik a megrendelt termék.
Az ügyintézés nagyon rugalmas volt. Köszönjük!
Mosolygóné Lőkös Enikő - 2016-03-11:
Minden teljesen meg egyezett a neten látott képekkel. Nagyon jó minőségű termékek kényelmes szuper kerti bútorok. Ajánlom mindenkinek.
Frey Attiláné - 2015-07-14:
A teraszom ékessége az Andorra Rattan Étkező Garnitúra, amely mind minőségében,mind kivitelében szemet gyönyörködtető és kényelmes pihenést biztosít. A megrendelésem teljesítése a vállaltak szerint, rendkívül készséges kiszolgálással történt.
Dr. V. Zita - 2015-05-27:
Nagyon köszönjük a gyors és kedves segítséget, amivel még szebbé és
élhetőbbé tették otthonunkat. Mai naptól élvezzük ezt a csodálatos teraszt és étkezőt!
Üdvözlettel: Vajk Zita
Rácz Henriett - 2015-05-27:
A gyorsaság volt nálunk a szempont, minél hamarabb szerettünk volna hozzájutni egy szép kinti ülőgarnitúrához. Ez sikerült is, két nap alatt megérkezett. Az ügyintézés rugalmas, ami nekem külön tetszett, hogy átvétel után megkérdezték telefonon, hogy tetszik, ilyenre számítottunk-e. Szóval éreztem egy kis plusz törődést...
Fazekasné Burunkai Anett - 2015-05-27:
Tisztelt Cím!
Nagyon örülünk a kerti ülőgarnitúrának, a lányaim nagyon élvezik a teraszon töltött kényelmes napokat,estéket és természetesen mi is!!
Egyetlen észrevételem van, sajnos könnyen szétcsúsznak a garnitúra elemei. Van-e arra lehetőség, hogy valamivel összekapcsoljuk, rögzítsük azokat?!
Üdv:
Anett
Lukácsné Varga Ágnes - 2015-05-12:
Széles választék, minőségi áruk...kell ennél több? Ha ezen felül még udvarias és személyre szabott kiszolgálást akarsz, válasszd Őket! Lukácsné Varga Ágnes egy elégedett vásárló 🙂
György - 2015-05-08:
Egy nagyon szép Róma garnitúrát vásároltunk, a család kedvence lett. Köszönjük a gördülékeny ügyintézést, nekünk sürgősen kellett a bútor és 2 nap múlva már nálunk is volt. Kiváló minőség szuper csapat, csak ajánlani tudom mindenkinek
Révész Márta - 2015-05-05:
A vásárlás során nagyon kedves és udvarias volt az ügyintézés. Pontosan, az ígéretnek megfelelő időben történt a szállítás. A bútor nagyon szép, mindenki tetszését elnyerte. Így biztos lehetek benne, hogy használat közben a minősége is az elvárható legjobb lesz. Köszönjük!