100%

Minőség garancia

Prémium német rattan bútorok

Ajdánék Babzsák a megjelölt termék mellé

Ajándék babzsák

A megjelölt termék mellé

Házhoz szállítás

Akár két héten belül

Vendégkönyv

Írja meg tapasztalatait vendéggkönyvünkbe!

 
 
 
 
 
Kolos István - 2015-04-24:
Nagyon szép rattan bútort rendeltünk a rattan áruháztól. Tetszik az egész családnak. Nagyon sok helyet és oldalt megnéztük, de itt volt a legszimpatikusabb a hozzáállás és nem bántuk meg. Korrekt minőség és az egyébként is jó árból még egy kis engedményt is kaptunk. Mindenkinek csak ajánlani tudom a Rattan Áruházat.
K.Péter - 2015-04-22:
Kiváló minőség, profi szakemberek. Fantasztikus látványt nyújt az új Madrid ülőgarnitúrám. Ez valóban prémium minőség. Mindenkinek csak ajánlani tudom a Rattan Áruház csapatát.
N.Béla - 2015-04-22:
Nagyon jó a bútor, szép és kifogástalan minőség. Köszönjük
Toboz János - 2015-04-18:
Ingyen szállították ki az ülőgarnitúrát számomra, kicsomagolták és a helyére rakták, majd a fölösleges csomagolást is elpakolták. Ilyen szolgáltatást sehol máshol nem tapasztaltam, meg is kínáltam a fiúkat egy jó kávéval. Köszönöm a csapatnap, nagyon elégedett vagyok velük, a bútor valóban prémium minőség. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket.
K.Imréné - 2015-03-23:
Csodaszép a bútor amit vásároltam. Egy hatalmas sarokgarnitúra kifogástalan minőségű. Kedves közvetlen ügyintéző mindenben segített. Csak ajánlani tudom mindenkinek a rattan áruházat. Köszönöm
Dósa István - 2015-03-23:
Nagyon jó minőségű a bútor amit itt vettünk, kedves gyors ügyintézés. Mindenkinek ajánlom.
Tárnok István - 2015-03-12:
Hihetetlenül meg vagyunk elégedve az Önöknél vásárolt rattan ülőgarnitúránkkal. A család kedvence lett. Köszönjük a gyors kedves kiszolgálást.
Mindenkinek csak ajánlani tudom a Rattan Áruház csapatát.
Üdvözlettel,
Tárnok István