Skip to content
FőoldalHírekLife Outdoor Living Luxus Kerti Bútor Termékismertető

Life Outdoor Living Luxus Kerti Bútor Termékismertető

Nagy öröm számunkra, hogy bemutathatjuk a LIFE OUTDOOR LIVINGszabadtéri kollekciónkat. A nagyszerű és elegáns luxus kerti bútorok széles skáláját alkottuk meg, melyek éppolyan jó érzéseket keltenek látványukkal, mint gyakorlati használhatóságukkal.

A teakfából készült luxus kerti bútorok, kecsesre tervezett alumínium kerti bútorok keretek és a mindenfajta időjáráshoz alkalmazkodó Sunbrella párnák kollekciója egy kiegyensúlyozott, harmonikus stílust eredményez.

Élvezze a kollekciónk felfedezésének örömét!

Life Outdoor Living Luxus Kerti Bútor a Rattan Áruházban:

LIFE Outdoor Living garancia

A LIFE OUTDOOR Lounge megfelelő és tisztességes garancia politikája van valamennyi termékét illetően. Minden termékünket nagy gondossággal készítjük magas színvonalú anyagokkal. A vállalt garanciánk mellett egy rendkívül jól képzett csapat áll, hogy segítse az értékesítő hálózatot, ami biztosíték arra, hogy Ön a megvásárolt termékeinket éveken át élvezhesse.

LIFE Outdoor Living szövet

A szövés során használt magas minőségű PE szál, biztonságot jelent arra, hogy mindenféle időjárást viszonyok között megállja a helyét. Mindez erős alumínium vázat fon körül. Mindenfajta bútorunkat úgy készítjük és teszteljük, hogy képes legyen minden évszakban megfelelni a kinti időjárásnak. Így minden évszakban károsodás nélkül hagyható a bútor kint, az eredeti helyén.

LIFE Outdoor Living minden időjárásnak ellenálló párnák

Ami egyedülálló, minden kényelmet kielégítő, minden időjárásnak ellenálló párnáink nyugodtan kint hagyhatók az évszakokban. A szövet, amit a párnák elkészítésénél használunk, biztosítják a hosszú élettartamot. A párnák gyorsan száradnak, könnyen tisztíthatóak a cipzár segítségével, időjárásállók, mind színtartóak és UV-állók.

LIFE Outdoor Living Sunbrella

Sunbrella egy kimagasló minőségű akril kiváló szabadtéri funkciókkal, mint például a magas színtartósága, vízállósága, nagyfokú tartóssága és a könnyű karbantartása. Az érintése rendkívül hasonló érzetet kelt, mint a lakásban lévő szövet esetében.

LIFE Outdoor Living Újrahasznosított Teakfa Kerti Bútor

Az újrahasznosított teakfából készült Life Outdoor Living luxus kerti bútor garnitúrák teljes mértékben újrahasznosított teakfából készült termékek. Amikor ezeket a termékeket Ön megvásárolja, garantáltan egyedülálló asztalt vásárol, ami által a fának egy második életet ad. Mindezeken túl a régi teakfa színeit kiegészítettük a szürke teakfával.

LIFE Outdoor Living Alumínium Kerti Bútor

A LIFE OUTDOOR LIVING az alumínium bútorok széles skálájával rendelkezik. A mi termékeink rendkívüli előnye, hogy könnyű, ugyanakkor erős. A kiváló minőségű porszerűen bevont készítési mód biztosítja, hogy az alumínium bútorok bármilyen időjárást és éghajlatot képesek elviselni.

Élvezze a kollekciónk felfedezésének örömét!

Life Outdoor Living Luxus Kerti Bútor a Rattan Áruházban:

Kategória:
Scroll To Top