FőoldalSzállítási és fizetési információk

Szállítási és fizetési információk

Kedves Vásárlónk!

A Rattan Áruház rattan bútor, rattan kerti bútor áruház beszálítói partnerköre az ország számos részéről, több esetben pedig külföldi forrásból tevődik össze, hogy Önnek, mint vásárlónknak igazán kedvező árat biztosíthassunk. Szállítási költségeink beszállítóként változnak, több esetben pedig INGYENES szállítást is tudunk biztosítani vásárlóinknak, így megrendelést követően minden esetben felkeressük telefonos elérhetőségén a szállítási adatok egyeztetésével kapcsolatban. A megrendelés oldalon Ön ki tudja választani a termékkategóriának megfelelő szállítási összeget.

Szállítási módok és költségek

Szállítási költség:

Exkluzív kerti bútor házhoz szállítás Budapesten és Pest megyében: 25.000 Ft
Exkluzív kerti bútor házhoz szállítás Budapesten és Pest megyén kívül: 35.000 Ft
DIY kerti bútor házhoz szállítás: 12.000 Ft
Kaspó, kiegészítő házhoz szállítás: 5.000 Ft

Szállítási idő:

DIY kerti bútor, kaspó, kiegészítő: 7-10 munkanap
Exkluzív ülőgarnitúra/étkezőgarnitúra: 14-21 munkanap

Általános teljesítési határidő, a visszaigazolástól számított 3-7 munkanapon belül, esetenként több is lehet, de legfeljebb 30 nap. A megadott szállítási idők tájékoztató jellegűek, az ettől nagy mértékben eltérő szállítási időről telefon vagy email útján tájékoztatjuk a vásárlót.Házhozszállítás

A kiszállítás 08:00-18:00 óra között történik, munkanapokon. A megrendelt termék várható szállítási idejével kapcsolatban, a megrendeléstől számított 3 munkanapon belül tájékoztatunk, telefonos elérhetőségeden. A kiszállítás napján a megrendelés adataival, email levelünkben adunk tájékoztatást. A szállítás napján a házhoz szállítás várható időpontjáról, szállító kollégáink induláskor és érkezés előtt egy órával is tájékoztatást adnak.

Szállítási idő

Házhozszállítás: 14-21 munkanap

Általános teljesítési határidő, a visszaigazolástól számított 3-7 munkanapon belül, esetenként több is lehet, de legfeljebb 30 nap. A megadott szállítási idők tájékoztató jellegűek, az ettől nagy mértékben eltérő szállítási időről telefon vagy email útján tájékoztatjuk a vásárlót.

GLS információk

Csomagkövetés: https://gls-group.eu/HU/hu/csomagkovetes

Általános információk: https://gls-group.eu/HU/hu/csomagszallitas

Kapcsolat: https://gls-group.eu/HU/hu/gls-elerhetoseg

MPL információk

Csomagkövetés: https://www.posta.hu/nyomkovetes/nyitooldal

Csomag és szállítási információk: https://www.posta.hu/kuldemeny_erkezese/haznal_torteno_csomagkezbesites

Fizetési módok és költségek

Barion bankkártyás fizetés

Költség: Ingyenes

A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni webáruházakban.

A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

További információ »

Közvetlen banki átutalás

Költség: Ingyenes

Fizess közvetlenül a bankszámlánkra. A megrendelés ellenértékének átutalására 3 munkanap áll rendelkezésre. Kérjük a könnyebb beazonosíthatóság érdekében tüntesd fel a megrendelés számát a megjegyzés rovatban.